Vad jag erbjuder

Jag är en filmskapare och frilansfilmare i Stockholm som har vigt sitt liv till berättandet med rörlig bild. Film är utan tvekan ett av dom starkaste medien att använda sig utav när man vill synas, höras, förmedla eller lära ut.
Vare sig du vill ha en liten företagsfilm eller exklusiv reklamfilm med ett helt filmteam bakom hjälper jag dig. Jag ger företag och privatpersoner ett unikt sätt att synas på med film som har slagkraft samt ett professionellt uttryck.

Jag hjälper till från idé till färdig film på ett tryggt sätt från början till slut.

Tveka inte att kontakta mig för att se vad jag kan hjälpa just dig med.

VIDEO

Film

Exempel på produkter jag erbjuder inom film är reklamfilm, företagsfilm, eventfilm, dokumentärfilm, informationsfilm, flygfilm och instruktionsfilm. Erbjuder även stillbild och flygfoto med drönare.
EDITOR

Redigerare

Klipper och redigerar men gör även grafik, animation, 2D Animeringar samt även lättare 3D. Har lång erfarenhet av Adobe Premiere Pro och Adobe After Effects som är några utav dom största redigeringsprogrammen.
BROADCASTING

Live-Fotograf

Jobbar även som livefotograf, inslag och kranoperatör/jiboperatör på TV-program, Studio, Esport, event och konferens sändningar.

Innehar f-skattsedel